Colofon

Taste of India UG

In der Fummer 18

52538 Selfkant-Tüddern

Tel.: +49 (0) 2456 - 50 87 280

         +49 (0) 2456 - 50 87 282

Fax: +49 (0) 2456 - 50 87 281

Web: www.tasteofindia.tv

Bedrijfsleider: Sukhwinder Saini

KvK-Nr.: DE285371469

 

Disclaimer

 

De inhoud van onze pagina's is met grote zorg gemaakt. Desondanks dragen wij voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud geen enkele verantwoordelijkheid. Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk volgens § 7 paragraaf 1 van TMG voor eigen inhoud op deze pagina's onder de algemene wetten. Volgens § § 8 tot 10 TMG zijn we niet verplicht als dienstverlener te controleren of doorgegeven dan wel opgeslagen vreemde informatie  of om omstandigheden die duiden op illegale activiteiten te onderzoeken. Verplichtingen tot verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie  in het kader van de algemene blijven onaangetast. Echter, een relevante verplichting is alleen mogelijk vanaf de datum van kennis van een specifieke inbreuk. Na kennisgeving van dergelijke schendingen, zullen we de inhoud onmiddellijk verwijderen.

 

Aansprakelijkheid voor links
Onze site bevat links naar externe websites waarover wij geen controle hebben. Daarom kunnen wij geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor de inhoud ervan. De betreffende aanbieder of exploitant van de pagina's is altijd zelf verantwoordelijk voor de inhoud. De gekoppelde sites werden op het moment van koppelen gecontroleerd op mogelijke schendingen van de wet. Illegale inhoud werd op het moment van koppelen niet waargenomen. Een permanente controle van de gekoppelde sites is onredelijk, zonder concrete aanwijzing van een overtreding. Na kennisgeving van eventuele overtredingen zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht
De inhoud van deze pagina's die door de exploitant zijn onderworpen zijn onderhevig aan het Duitse auteursrecht. Duplicatie, verwerking, distributie in elke vorm van uitbuiting buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de respectievelijke auteur of maker. Downloads en kopieën van deze pagina's zijn alleen toegestaan ​​voor privé, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud niet is gemaakt door de website exploitant, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. Elke duplicatie is als zodanig gemarkeerd. Mocht u desondanks een schending van de auteursrechten constateren, dan verzoeken wij u ons hiervan n kennis te stellen.  Na kennisgeving van overtredingen, zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

Privacybeleid
Gebruik van onze website is meestal mogelijk zonder het verstrekken van persoonlijke informatie. Voor zover op onze pagina's persoonlijke gegevens (zoals naam, adres of e-mailadres) zijn vermeldt, is dit zoveel mogelijk op vrijwillige basis. Deze gegevens zijn niet zonder hun uitdrukkelijke toestemming gepubliceerd. Wij wijzen erop dat de gegevensoverdracht via het internet (bijvoorbeeld bij het communiceren via e-mail) leemten kunnen hebben in de beveiliging. Een volledige bescherming van gegevens tegen toegang door derden is niet mogelijk. Het gebruik van gepubliceerde contactgegevens door derden voor het verzenden van ongevraagde reclame en voorlichtingsmateriaal wordt hierbij uitdrukkelijk uitgesloten. De exploitant behoudt zich het recht voor tot juridische stappen tegen de verzenders van ongewenste reclame-uitingen, spam-mail etc.

 

Bron: eRecht24.de -rechtsadvocaat Sören Siebert